Tort de ciocolata si nuci

Ingrediente

Ingrediente blat:

  • 10 oua,
  • 250 gr zahar,
  • 250 gr ciocolata,
  • 100 gr nuci macinate.

Ingrediente crema:

  • 2 galbenusuri,
  • 1 lingura zahar,
  • 2 linguri ciocolata rasa,
  • 250 gr frisca lichida Ramli, 30% grasime

Pentru decor:

  • crema de ciocolata Nussa si ornamente de ciocolata Ruf;

Mod de preparare

Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga ciocolata inmuiata la cald, nucile si albusurile batute spuma.
Se coace blatul si se taie in doua. Se pot coace si doua foi separat.
Se umplu si se acopera cu crema de frisca.

Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul, ciocolata si apoi foarte usor cu frisca batuta.

Se orneaza cu Ruf- ornamente de ciocolata.

Ornamente ciocolata1 Ramli frisca lichida1

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.