Producatori

Colaboram cu Producatori de renume din intreaga Europa
Respectul pentru client si calitatea marcilor distribuite de Randler Group sunt doar doua dintre motivele pentru care trebuie sa ne alegeti.
Recunoscute in intreaga Europa, aducem pentru dumneavoastra, produse din Italia, Germania, Polonia, Ungaria si Austria.
51_producatoriado
ADORA

Un proiect frumos si curajos, “Adora” reprezinta –private label-ul- nostru , sau mai pe romaneste spus, marca proprie a companiei Randler Group.
In prezent, Adora inseamna lapte de cafea si frisca tub, urmand largirea gamei, cat de curand!
Cu un ambalaj special si un gust savuros, produsele ADORA sunt prezente cu succes in segmentele de retail, Key Account si HoReCa.

 

40_agrar

AGRARFROST

Firma Agrarfrost este unul din cei mai importanti producatori si distribuitori de produse din cartofi cum ar fi: cartofi prajiti, specialitati din cartofi – crochete etc., fulgi de cartofi si chipsuri.
Compania a fost infiinata in 1967 si are sediul central in Aldrup, o alta unitate de productie fiind in Oschersleben, Magdeburg. Acestea sunt situate in cele mai bune zone din Europa pentru cultivarea cartofilor.
Compania detine diverse certificari de calitate: AIB, BRC(British Retail Consortium), IFS(International Food Standard), ISO 9001:2000 si ISO 14001:1996, HACCP etc.

 

37_agri

AGRIFORM

Fiind fondata in 1980, firma este cel de-al doilea mare producator de branza Grana Padano si principalul producator de branzeturi cu denumire de origine protejata din regiunea Veneto

 

88_logo AURICCHIO mic             AURICCHIO

97_110297311-molkerei-bauer-ausbildung-1x05                    BAUER

114_logo_bergpracht BERGPRACHT

 

 

 

 

 

46_bia  BIA Spa FERRARA

Cel mai mare producator italian de cous cous standard si ecologic

 

 

58_boh BOHME

DELITZSCHER SCHOKOLADEN – Cu o experienta de peste 100 de ani si o fabrica ultramoderna, Delitzscher Schokoladen si-au pastrat de-a lungul timpului calitatea inalta si gustul special al produselor sale. Compania noastra importa doua din cele mai bune game ale producatorului german, anume LAROSHELL si BOHME

 

54_bom
BOMBIERI

Respect pentru traditie, materii prime si ingrediente alese cu grija, atent aplicate la toate etapele de prelucrare, procesul natural de maturare: acestea sunt fundamentele care au caracterizat in timp compania Bombieri si care au permis unei companii de familie initial a deveni una moderna si structurata, gata sa raspunda nevoilor clientilor sai cu promptitudine si competitivitate.
Bombieri S.p.A. este o companie care aplica tehnologii de productie avansate pe deplin conforme cu gustul traditional, care se dedica cu zel si perseverenta in cautare de noi retete si extinderea gamei de produse. Rezultatele obtinute demonstreaza capacitatea de a servi intotdeauna clientul la cel mai inalt nivel calitativ.

94_logo Brimi BRIMI

 

79_callipo mic       CALLIPO

91_choc          CHOCMOD

74_dispacDISPAC

 

 

 

43_ehr EHRMANN

Producator german de lactate de cea mai buna calitate, fara conservanti, coloranti sau aditivi alimentari. Compania a fost fondata inca din anii `20 si a pastrat traditia europeana in prelucrarea laptelui, obtinand cea mai buna si variata gama de produse lactate.

123_finazzidolciariaFINAZZI

 

 

73_logobigfrisch_frost FRISCH & FROST

Frish&Frost este cel mai mare procesator de cartofi din Austria cu o cantitate de peste 103.000t cartofi per an.
Frisch & Frost detine marcile "Bauernland" si "Toni Kaiser", oferind peste 250 de produse.
Portofoliul de produse sub marca Bauernland include produse sarate, inclusiv cartofi prajiti, galuste, salate de cartofi si savuroase strudele.
Gama Toni Kaiser cuprinde de la galustele traditionale din drojdie dulce pana la celebrul si deliciosul strudel cu mere.

 

52_fri FRISCHLI

Unul dintre cei mai mari producatori de lapte si produse lactate din Germania, avand o traditie de peste trei generatii, 1600 de furnizori de lapte, peste 500 de angajati si aproximativ 120 sortimente in gama de produse.

 

50_gra
GRANORO

Unul dintre cei mai mari patru producatori de pasta uscata din Italia. Procesul de productie este ultima generatie avand scopul de a asigura o monitorizare atenta si constanta a calitatii pe toata durata procesului de productie si pana la ambalare. Fabrica are o suprafata totala de 40.000 mp, din care 25.000 mp sunt acoperiti. Exista 10 linii de productie produs 400t de pasta zilnic in mai mult de 130 de formate.

 

60_halloren
HALLOREN

Producator german de ciocolata si specialitati de ciocolata, a carui fabrica a fost prima data mentionata in anul 1804. Brandul a fost extrem de popular in Germania de Est, ramanand la fel si dupa unificare.

 

38_hamker
HAMKER

Unul dintre cei mai importanti producatori industriali de sosuri, maioneze si ketchup din Germania

 

120_handh_logo     Heath & Heather

 

 

102_logo heritage HERITAGE

 

 

36_kas KASEREI CHAMPIGNON

Producator de origine germana de specialitati de branza, precum branza cu diferite tipuri de mucegai, cascaval sau branza topita

 

104_lachinata LA CHINATA

 

 

121_122_london logo LONDON FRUIT&HERB

 

 

110_logo mafffei MAFFEI

 

 

115_Menkome MENKOMEL

 

 

57_menz
MENZ&GASSER

Producator italian de gemuri, siropuri si produse destinate sectorului HoReCa, cu o experienta si traditie de peste 70 de ani. Produsele sunt de calitate superioara, producatorul verificand in permanenta intreg procesul de fabricatie, de la calitatea fructelor coapte, conservarea lor si transformarea in produse finite

 

41_MILTEX_LOGO_big MILTEX

Gama Miltex cuprinde urmatoarele produse: 250g Unt 82% grasime; 200g Unt de masa 65% grasime; 200g Milhof tartinabil; 10g Unt portionat 82%grasime, 100buc*10g.

 

112_3-mokateMOKATE

 

 

117_Markenlogo_Moevenpick MOVENPICK

 

103_logo naturello NATURELLO

 

101_logo temporin
PASTIFICIO TEMPORIN

 

119_petagama1 PETA GAMA 2005

 

108_logo primart PRIMART

 

113_pasini RISO PASINI

 

 

56_ruf RUF

O gama de marca si traditie germana in domeniul deserturilor, ingredientelor alimentare, produselor de patiserie si cofetarie. Este binecunoscuta pe piata romaneasca, fiind prezenta de multi ani, atat datorita calitatii superioare a produselor, cat si a preturilor competitive.

 

100_logo saliter SALITER

 

restyling_logo_san_michele_x_maglia SAN MICHELE

64_sma SMAK

O afacere de familie din Polonia, producatoare de legume conservate, precum: ceapa, usturoi, hrean, telina, castraveti, varza alba si rosie, sau porumb marinat.

 

 

scritta steriltom STERILTOM

 

72_logosudalimentari1
SUD ITALIA ALIMENTARI

Gestionate direct de catre familia Cassetta, a carei experienta in domeniul productiei de ulei de masline este de patru generatii, SUD ITALIA ALIMENTARI SRL poate furniza clientilor sai patru tipuri diferite de ulei de masline extra virgin 100% Italian certificat, inclusiv DOP Terra di Bari, Organice si doua tipuri diferite, delicat si usor fructate, precum uleiul de masline si ulei de turte de masline, toate ambalate in sticle de 250, 500, 750, 1000 si 5000 ml, precum si in cutii metalice 5 lt metalice sau ambalaje PET la preturi foarte competitive.

 

111_GetImage TONON

 

 

99_logo TREVISANALAT TREVISANALAT

 

116_1logo  VALDOR

 

77_VARVELLO VARVELLO

 

 

105_logo vicenzi VICENZI

 

 

107_logo vigilante VIGILANTE

 

 

 

61_vog VOG

Producator maghiar de legume conservate, seminte si fructe deshidratate si confiate, precum: stafide, cocos, mac, migdale, nuci sau alune de padure

 

70_cb2 WILHELM REUSS

A pornit ca o afacere de familie, iar in prezent este un producator german de cacao si creme de ciocolata de calitate superioara

 

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.