Retete tortellini si tortelloni

1.Tortellini carbonara:

Ingrediente:

  • o punga de tortellini cu jambon
  • 200 de grame de jambon ( bacon, sunca crud-uscata, etc)
  • 2 oua
  • 200 de grame de cascaval ras
  • Parmezan ras
  • Busuioc si putina menta
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert in apa cu sare grunjoasa si putin ulei.
Se taie baconul marunt si se prajeste in cativa stropi de ulei pana cand se rumeneste, apoi se scoate pe o coala de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei.
Se bat ouale ca pt omleta si se amesteca cu cascavalul ras, parmezanul, condimentele si busuiocul sau menta.
Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si cat sunt inca calde, se pun peste un cubulet de unt in tigaie. Se amesteca si se tin pe foc mic, apoi se pune peste amestecul de oua, amestecand in continuare.
Cand ouale se prind, pastele sunt gata si numai bune de mancat. Se mai poate adauga un plus cascaval ras, parmesan, smantana si busuioc, dupa gust.

2.Tortelloni/ravioli cu carne si smantana:

Ingrediente:

  • o punga de tortellini cu carne;
  • un ardei rosu,
  • un ardei galben,
  • 250 gr. de smantana,
  • 100 ml. de ulei de masline,
  • Sare si piper dupa gust;
  • 200 gr de parmezan.

Mod de preparare:
Intr-o oala mai mare puneti apa la fiert cu o lingurita de sare grunjoasa si putin ulei, de preferat de masline. Cand apa a inceput sa fiarba, turnati punga de tortellini. Intr-un vas mediu puneti uleiul de masline si ardeiul taiat in cubulete mici, la calit. E mai bine ca flacara sa fie la nivel mediu, pentru ca ardeii sa nu se arda ci sa se caleasca potrivit.
Dupa ce ardeiul s-a calit, puneti smantana, parmezan, sare si piper si amestecul il mai lasati pentru 2-3 minute la foc. Strecurati pastele si le puneti peste amestecul obtinut din ardei calit, smantana si parmezan.

3. Tortelloni/ravioli cu ciuperci:

Ingrediente:

  • o punga de tortelloni/ravioli cu ciuperci;
  • 200ml smantana lichida;
  • o ceapa;
  • o caserola de ciuperci albe Champignon;
  • doi catei de usturoi;
  • o legatura de patrunjel aromat;
  • sare si piper alb dupa gust;
  • ulei de masline extravirgin.

Mod de preparare:
Fierbeti pastele atat cat este mentionat pe ambalaj, adaugand in apa putina sare grunjoasa si ulei de masline.
Tocati ceapa, usturoiul, patrunjelul si taiati in forma de cubulete ciupercile. Adaugati in tigaia cu ulei incins ceapa pana se caleste, apoi, dupa 5 minute usturoiul, patrunjelul si ciupercile. Apoi, amestecati continutul cu smantana, sare si piperul alb, dupa gust. La sfarsit, amestecati pastele si sosul si ornati cu putin patrunjel tocat.

4. Tortelloni/ravioli cu branza:

Ingrediente:

  • o punga de tortellini/ravioli cu branza
  • 200ml suc de rosii
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2-3 catei usturoi pisat
  • busuioc proaspat si maruntit
  • 100g de cascaval ras sau parmezan, dupa gust

Mod de preparare:
Fierbeti pastele umplute in apa cu putina sare grunjoasa si cateva picaturi de ulei de masline. Se scurg pastele si se rastoarna intr-un vas de yena, in care se adauga sucul de rosii (pasta sau bulion), smantana dulce, usturoiul, busuiocul si branza rasa. Se pune vasul in cuptorul incalzit la 200 grade si se lasa cam 30 minute, apoi se consuma cat timp sunt calde.

CC250 Ravioli cu branza1 CC250 Ravioli cu ciuperci1 CC250 Tortellini cu jambon crud1 FB250 RavioliCarne1 FB 250 Ravioli formaggio1

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.