Prăjitură Rudy

Îți trebuie pentru blat: 250 g unt, 150 g zahăr, 1 gălbenuș, 1 pliculeț Praf de copt Ruf, 2 linguri de Cacao Schmidt, 400 g făină, 1 Esență de Rom Ruf

Îți trebuie pentru cremă: 3 cutii de brânză „pufoasă” (3 x 140 g), 1 cutie Mascarpone Agriform (250 g), 200 g zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat, 3 ouă, 1 Esență rom Ruf

Pregătești blatul așa: Mixezi bine untul cu zahărul, adaugi gălbenușul, cele 2 linguri de Cacao Schmidt, 1 Esență rom Ruf și făina, plus 1 pliculeț Praf de copt Ruf. Obții un aluat omogen, pe care îl împarți în două, formând câte o bilă. Pui aluatul la întărit în frigider.

Pregătești crema așa: Amesteci brânza pufoasă cu 250 g Mascarpone Agriform, zahărul, ouăle, zahărul vanilat  și 1 Esență rom Ruf. Într-o tavă de cuptor cu dimensiunile 25/30 cm, tapetată cu hârtie de copt, razi (pe răzătoarea mare) una dintre bilele de aluat. Peste răzătură torni crema de brânză. Deasupra razi cea de-a doua bilă de aluat, având grijă să distribui uniform aluatul pe întreaga suprafață. Pui tava la cuptor pentru 45 minute, la 180 grade. Lași prăjitura la răcit, înainte de a fi tăiată.

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.