Istoric

RANDLER GROUP SRL. Companie cu profil de import, logistica si distributie la nivel national

• Avem o experienta de peste 15 ani in comert, mai exact in domeniul importurilor si distributiei de produse alimentare si suntem importatori si distribuitori pentru Romania pentru marcile: Ehrmann, Hamker, Frischli, Kaserei Champignon, Dr Gerard, Wilhelm Reuss, Ruf, Cerlacchia,Fratelli Pignatti, Agriform, Nom, Bohme, LaRoshell, Smak, Menz& Gasser, Halloren .

• In anul 2005, compania noastra a investit circa 2 milioane de euro in constructia si dotarea unui depozit de 3000mp in Timisoara, realizat in conformitate cu standardele occidentale. Acest depozit are in dotare spatii de refrigerare si congelare pentru produse alimentare. Compania noastra are in dotare un parc auto cu care se asigura logisitica de distributie pe intreg teritoriul tarii.

• Compania noastra are in dotare un parc auto de 55 de masini, cu care se asigura logisitica de distributie pe intreg teritoriul tarii.

• Cu un numar de aproximativ 100 angajati din care mai mult de jumatate sunt implicati direct in activitati de vanzare si peste 200 de articole de calitate superioara, incercam mereu sa ne surprindem si multumim placut clientii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.