Tort cu frisca si banane

Ingrediente

  • 1 blat de tort;
  • frisca lichida Ramli, 30% grasime (500g)
  • 3 banane
  • fructe asortate (din compot sau proaspete)
  • intaritor de frisca Ruf,
  • zahar vanilat Ruf,

Mod de preparare:

Se bate frisca foarte bine cu intaritorul si zaharul vanilat, iar cand este gata se imparte in doua parti aproximativ egale. O parte se pastreaza pentru a se imbraca tortul, iar cealalta se amesteca cu bananele facute pasta. Fructele (portocale,afine, kiwi, ananas, caise, capsuni, zmeura, piersici) se taie bucatele si se monteaza tortul. Se pune blatul care se insiropeaza foarte putin cu suc de la compot iar deasupra, se asaza fructele peste care se pune crema facuta din frisca si banane si tot asa pana la ultima parte a blatului peste care se pune iarasi fructe si apoi se imbraca tortul in frisca simpla si se orneaza cu fructe.

Zahar vanilat1 Intaritor frisca1 Ramli frisca lichida1

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.