Îți trebuie pentru blat: 250 g unt, 150 g zahăr, 1 gălbenuș, 1 pliculeț Praf de copt Ruf, 2 linguri de Cacao Schmidt, 400 g făină, 1 Esență de Rom Ruf
Îți trebuie pentru cremă: 3 cutii de brânză „pufoasă” (3 x 140 g), 1 cutie Mascarpone Agriform (250 g), 200 g zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat, 3 ouă, 1 Esență rom Ruf
Pregătești blatul așa: Mixezi bine untul cu zahărul, adaugi gălbenușul, cele 2 linguri de Cacao Schmidt, 1 Esență rom Ruf și făina, plus 1 pliculeț Praf de copt Ruf. Obții un aluat omogen, pe care îl împarți în două, formând câte o bilă. Pui aluatul la întărit în frigider.
Pregătești crema așa: Amesteci brânza pufoasă cu 250 g Mascarpone Agriform, zahărul, ouăle, zahărul vanilat și 1 Esență rom Ruf. Într-o tavă de cuptor cu dimensiunile 25/30 cm, tapetată cu hârtie de copt, razi (pe răzătoarea mare) una dintre bilele de aluat. Peste răzătură torni crema de brânză. Deasupra razi cea de-a doua bilă de aluat, având grijă să distribui uniform aluatul pe întreaga suprafață. Pui tava la cuptor pentru 45 minute, la 180 grade. Lași prăjitura la răcit, înainte de a fi tăiată.