Chec rapid

Ingrediente:
5 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina Granoro
10 linguri ulei floarea soarelui
praf de copt Ruf
zahar vanilat Ruf
2-3 linguri cacao Wilhelm Reuss
O punga stafide Vog;
Mod de preparare: Se bat (cu mixerul) ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat.

In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna jumatate din cantitatea de aluat. Cantitatea ramasa se omogenizeaza cu cacao si se toarna peste aluatul din tava. Se presara deasupra nuci, stafide sau rahat.

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.