Ingrediente pentru 6 portii:
500g de spaghete BIO Granoro, 10/15 masline negre, 10/15 capere sarate, un pumn de nuci de pin, o mana de stafide, coaja de la o portocala, 1 vanata, 1 ceapa rosie, ulei de masline extra virgin DOP Granoro, 2 ansoa sarate, pesmet Granoro, sos de ardei iute / ardei iute, ½ ceasca de vin alb, 1 catel de usturoi, sare.
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare caliti un catel de usturoi cu piper avand grija sa nu arda. Adaugati ansoa in sare, amestecandu-l cu vin alb, apoi adaugati vinetele taiate in felii, ceapa rosie, nucile de pin, stafidele si in final coaja rasa de portocala.
Intr-o alta tigaie, prajiti pesmetul in ulei de masline si usturoi.
Fierbeti al dente pastele in apa sarata si scurgeti-le. Amestecati totul la foc mic.
Decorati platoul cu pesmet si ulei de masline extravirgin.