SPAGHETE BIO GRANORO CU SOS TIPIC SICILIAN

Ingrediente pentru 6 portii:

500g de spaghete BIO Granoro, 10/15 masline negre, 10/15 capere sarate, un pumn de nuci de pin, o mana de stafide, coaja de la o portocala, 1 vanata, 1 ceapa rosie, ulei de masline extra virgin DOP Granoro, 2 ansoa sarate, pesmet Granoro, sos de ardei iute / ardei iute, ½ ceasca de vin alb, 1 catel de usturoi, sare.

Mod de preparare:

Intr-o tigaie mare caliti un catel de usturoi cu piper avand grija sa nu arda. Adaugati ansoa in sare, amestecandu-l cu vin alb, apoi adaugati vinetele taiate in felii, ceapa rosie, nucile de pin, stafidele si in final coaja rasa de portocala.
Intr-o alta tigaie, prajiti pesmetul in ulei de masline si usturoi.
Fierbeti al dente pastele in apa sarata si scurgeti-le. Amestecati totul la foc mic.
Decorati platoul cu pesmet si ulei de masline extravirgin.

ulei de masline1 BIO spaghetti 121

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.