TAGLIATELLE DIN GRAU DUR GRANORO CU CREMA DE ANGHINARE

Ingrediente pentru 6 portii:

500g tagliatelle din grâu dur Granoro, 12 anghinare, usturoi, ulei de masline extra virgin DOP Granoro, 100g parmezan ras, 300g ricotta, sare.

Mod de preparare:

Anghinarele se curata, se toaca marunt si se lasa sa se prajeasc? usor cu usturoi si ulei de masline extra virgin Granoro. Odata fierte, pastrati o mica parte din anghinare pentru decorarea platoului, restul amestecandu-se cu ricotta si cu putina apa în care s-au gatit pastele.
Fierbeti pastele din grau dur Granoro, iar apoi amestecati-le cu crema de anghinare anterior pregatita.
Decorati cu parmezan si cateva bucati de anghinare.

ulei de masline1 TAGLIATELLE-811

 

Servicii RANDLER GROUP

Oferim servicii de depozitare si manipulare pentru toate tipurile de produse alimentare, avand spatii de depozitare cu temperaturi controlate ambientale, de refrigerare si congelate. Depozitul nostru are supraveghere si autorizare sanitar-veterinara, precum si autorizare cu stampila ovala, ceea ce ne da dreptul de a depozita si comercializa produse alimentare atat din zona UE cat si din tarile extracomunitare.